Menu

Grønlandsk mad

Café Ajamut i Det Grønlandske Hus serverer grønlandsk mad hver tirsdag fra kl. 12 – 14. Du får en stor varm portion af dagens ret for 75 kroner. Du kan også købe en til dessert til 15 kroner. Kaffe, te og vand er gratis. Alle er velkomne.

Kommer I mange anbefaler vi, at I bestiller bord på 33 91 12 12 eller på illu@sumut.dk, ellers risikerer I, at der er udsolgt.

Bemærk, at der kan være ændringer af menuen. Det er i perioder svært at skaffe råvarer fra Grønland, men fisk er heldigvis altid en mulighed, i det kommende måneder skal vi selv prøve at skaffe grønlandske råvarer, først og fremmest fisk. Lam, rensdyr og moskus er sæsonvarer, og der kan være udsolgt i perioder. Det Grønlandske Hus serverer ikke hvalkød eller sælkød på grund af veterinære regler.

  

Januar/februar 2018

 

Januar

Marlunngorneq/tirsdag 9. januar

Eqaluk uutaq – kogt ørred

 

Marlunngorneq/tirsdag 16. januar

Savaaraq siataq – lammesteg

 

Marlunngorneq/tirsdag 23. januar

Qeeraq uutaq – kogt havkat

 

Marlunngorneq/tirsdag 30. januar

Savaaraq suppiliaq – lammesuppe

 

Februar

Marlunngorneq/tirsdag 6. februar

Suluppaagaq iffiorfikkut siataq – rødfisk ovnbagt

 

 

 

 

*Lammekødet er fra New Zealand

* Fisken er fra Grønland

 

Salg af arktiske fødevarer

Det Grønlandske Hus i København forhandler ikke arktiske fødevarer og delikatesser (med undtagelse af skibskiks, som kan du kan købe i vores Boghandel).

Se oversigt over hvor du kan købe forskellige arktiske delikatesser - (pdf som åbner i nyt vindue)

 

 

undefined