Menu

Grønlandske mad

Café Ajamut i Det Grønlandske Hus serverer grønlandsk mad hver tirsdag fra kl. 12 – 14. Du får en stor varm portion af dagens ret for 75 kroner. Du kan også købe en til dessert til 15 kroner. Kaffe, te og vand er gratis. Alle er velkomne.

Kommer I mange anbefaler vi, at I bestiller bord på 33 91 12 12 eller på illu@sumut.dk, ellers risikerer I, at der er udsolgt.

Bemærk, at der kan være ændringer af menuen. Det er i perioder svært at skaffe råvarer fra Grønland, men fisk er heldigvis altid en mulighed, i det kommende måneder skal vi selv prøve at skaffe grønlandske råvarer, først og fremmest fisk. Lam, rensdyr og moskus er sæsonvarer, og der kan være udsolgt i perioder. Det Grønlandske Hus serverer ikke hvalkød eller sælkød på grund af veterinære regler.

  

August/September 2018

 

August

Marlunngorneq/tirsdag 14. august (Første tirsdagsspisning efter sommerferien)

Ammassaat siatat – Stegte lodder

 

Marlunngorneq/tirsdag 21. august

Sava siataq - ovnstegt lam 

 

Marlunngorneq/tirsdag 28. august

Saarullik uutaq - Kogt torsk

 

September 

Marlunngorneq/tirsdag 4. september

Sava suppe - Lammesuppe

 

Marlunngorneq/tirsdag 11. september

Ammaloqisaat - Fiske frikadeller 

 

Marlunngorneq/tirsdag 18. september

Qeeraq uutaq - Kogt havkat 


*Lammekødet er fra New Zealand

* Fisken er fra Grønland

 

Salg af arktiske fødevarer

Det Grønlandske Hus i København forhandler ikke arktiske fødevarer og delikatesser (med undtagelse af skibskiks, som kan du kan købe i vores Boghandel).

Se oversigt over hvor du kan købe forskellige arktiske delikatesser - (pdf som åbner i nyt vindue)

 

 

undefined