Menu

Grønlandske mad

Café Ajamut i Det Grønlandske Hus serverer grønlandsk mad hver tirsdag fra kl. 12 – 14. Du får en stor varm portion af dagens ret for 75 kroner. Du kan også købe en til dessert til 15 kroner. Kaffe, te og vand er gratis. Alle er velkomne.

Kommer I mange anbefaler vi, at I bestiller bord på 33 91 12 12 eller på illu@sumut.dk, ellers risikerer I, at der er udsolgt.

Bemærk, at der kan være ændringer af menuen. Det er i perioder svært at skaffe råvarer fra Grønland, men fisk er heldigvis altid en mulighed, i det kommende måneder skal vi selv prøve at skaffe grønlandske råvarer, først og fremmest fisk. Lam, rensdyr og moskus er sæsonvarer, og der kan være udsolgt i perioder. Det Grønlandske Hus serverer ikke hvalkød eller sælkød på grund af veterinære regler.

  

April /maj 2018

 

April

Marlunngorneq/tirsdag 3. april

Nataarnaq uutaq - kogt helleflynder m. ris og karry

 

Marlunngorneq/tirsdag 10. april

Savaaqqap neqaa mikisunngorlugu igakkut siataq - lammegryde

 

Marlunngorneq/tirsdag 17. april

Qaleralik uutaq - kogt hellefisk

 

Marlunngorneq/tirsdag 24. april

Savaaraq kaarilerlugu - lam i karry

 

Maj

Marlunngorneq/tirsdag 1. maj

(Nerisoqassanngilaq, Illu matoqqasussaanera peqqutigalugu/Ingen mad - Huset holder lukket)

 

Marlunngorneq/tirsdag 8. maj

Ammassaat siatat - stegte ammassat (lodder)

 

 

 

 

 


*Lammekødet er fra New Zealand

* Fisken er fra Grønland

 

Salg af arktiske fødevarer

Det Grønlandske Hus i København forhandler ikke arktiske fødevarer og delikatesser (med undtagelse af skibskiks, som kan du kan købe i vores Boghandel).

Se oversigt over hvor du kan købe forskellige arktiske delikatesser - (pdf som åbner i nyt vindue)

 

 

undefined