Menu

tirsdag 14. april - fredag 29. maj

Udstilling med Sissi Møller

Ferniseringen den 14. april kl. 17, udstillingen er åben fra den 15. april - 29. maj.

Sissi Møller (f. 1984) er opvokset i Nuuk. Hun blev i 2014 uddannet fra Københavns Kunstskole, men er desuden uddannet fra Grønlands Kunstskole i Nuuk.

I 2013 afholdt Galleri Dencker+Schneider i København en stor soloudstilling med kunstneren, men hun har ligeledes deltaget i forskellige gruppeudstillinger i København, Nuuk, Helsinki og Berlin.

Post Greenland udgav en serie med unge grønlandske kunstnere i 2013, hvor Sissi Møller var en af de deltagende kunstnere. Foruden frimærker har hun desuden illustreret forsiden til tidsskriftet Grønlandsk Kultur- og Samfundsforskning 2014.

Kunstneren arbejder blandt andet med akryl på lærred, collage, fotografi, krop og skulpturer. Sissi Møller har tidligere arbejdet en del med portrætter, men til denne udstilling har kunstneren valgt at beskæftige sig med abstraktion og non-figurative maleriske metoder. Et eksperiment i processerne omkring livlighed, bevægelse og gennemsigtighed.

Om arbejdet med udstillingen udtaler Sissi Møller:

”Jeg har forholdt mig observerende og ladet maleriet udfolde sig selv uforceret.
Processen for mig som kunstner i forhold til dette dogme, ikke at have et udgangspunkt i et facit og et endeligt maleri, men at forholde mig i en glidende spontanitet med maleriet.
Denne udstilling repræsenterer for mig en stille rummelighed, et spænd over et drivende mellemrum og åbenhed over for dybde og glidende bevægelser.
Gennemsigtighed og sårbarhed er en stor del af mit arbejde til denne udstilling.”

Udstilling med Nanna Anike Nikolajsen

Sissi Møller udstiller samtidig med den unge kunstner Nanna Anike Nikolajsen

Læs mere om udstillingen her