Menu

onsdag 25. februar - tirsdag 31. marts

Soloudstilling med Jens Thordal-Christensen

Mød Jens Thordal-Christensen den 26. marts kl. 15 hvor udstillingen vil blive præsentere. Udstillingen kan ses frem til 1. april.

Efter nogle meget aktive år i Grønland fra omkring år 2002 med en stor udsmykning af Tasiilaq skole, en soloudstilling i kulturhuset Katuaq i Nuuk og som vinder af den åbne udsmykningskonkurrence til Tele-Postbygningen Qullilerfik i Nuuk, er Jens Thordal-Christensen igen klar med en udstilling i en grønlandsk kontekst.

Fra februar måned udstiller han i Det Grønlandske Hus i København. Jens har i en årrække arbejdet i og om Grønland med et udgangspunkt i det mere nærværende Grønland, hvor alt det praktiske forekommer lige for.

Kunstneren har arbejdet i en række forskellige materialer. Udsmykningen til Telebygningen Qullilerfik er lavet af store zinkplader og udsmykningen af Tasiilaq skole omfatter både ler, store trommer, kajakker og malerier, men han har desuden også udarbejdet en række glasinstallationer. Værkernes størrelse spænder vidt fra små akvareller til flere meter store installationer.

Jens Thordal-Christensen har arbejdet med kunst siden 1990’erne og har i en årrække boet i Østgrønland. Han er i mellemtiden flyttet til Danmark, men arbejder forsat med et udgangspunkt og en bevidsthed i og om Grønland.

Man kan læse mere om Jens Thordal-Christensen og hans udsmykningsprojekter på www.jens-thordal.dk