Menu

Tillykke til de nyuddannede

Siden december 2021 er følgende færdiguddannede:

Marie Jensen Suersaq. Professionsbachelor i Offentlig Administration fra Københavns Professionshøjskole. Marie skrev om etableringen af det kommende EU Kommissions kontor i Nuuk, og hvilken rolle Grønland, Danmark og EU har haft dertil. Marie vil gerne læse videre på RUC for at opnå en kandidat. I mellemtiden arbejder hun for Foreningen Grønlandske Børn. 

Kaja Broberg. Social- og sundhedshjælper fra UC Diakonissestiftelsen, Frederiksberg. Kaja ønsker at læse videre til Pædagog.

Lianne Amalie Haurum. Social- og sundhedsassistent fra SOSU Hillerød. Har fået arbejde i Rehabilitering i Hørsholm for at opbygge erfaring, og senere vil Lianne tager kurser indenfor branchen.

Inaluk Schmidt Jacobsen. BSc i Antropologi ved Københavns Universitet. Inaluk læser nu en kandidat i Samfundsvidenskab ved Ilisimatusarfik i Nuuk.

Martin Brandt Hansen er blevet færdiguddannet Billedkunstner, Master of Fine Arts (Cand.art.perit.). Han udstiller sin kunst på flere gallerier og kunstmuseer.

Poul-Erik Siegstad. Diplomingeniør, PBA i ingeniørvidenskab fra DTU (Danmarks Tekniske Universitet) Poul-Erik har fået job hos Permagreen Nuuk, hvor han er blevet entreprise leder.

Natuk Rosing Fleischer. Cand. Soc. Fra Roskilde Universitetscenter (RUC). Natuk har fået arbejde som AC Fuldmægtig ved Grønlands Råd for Menneskerettigheder i Nuuk.

Alexander Damgaard. Multimediedesigner fra Københavns Erhvervsakademi. Alexander har fået fuldtidsjob som UX designer i Ballerup.

Uka Kristensen. PBA Bygningskonstruktør fra Københavns Erhvervsakademi (KEA). Uka rejser hjem til Grønland hvor hun har fået arbejde.

Marc Wennerfeldt dimitteret fra KEA 2022, med PBA som multimediedesigner med valgfag inden for webshop og online salg. Marc søger p.t. arbejde inden for sit felt samtidig med at han planlægger at tage kompetence opbyggende kurser inden for projektledelse og administration.

Frederik Berthelsen. Bachelor i Engelsk ved Københavns Universitet. Frederik fortsætter i Engelsk på kandidat-niveau samme sted.

Lucas E. Leth-Jørgensen. Student 2022 fra Bagsværd kostskole & gymnasium. Lucas rejser hjem til Grønland og holder sabbatår.

Mick Barlach Christensen. Master i Industrial and Systems Engineering fra University of Oklahoma i USA.

Alberte Parnuuna er blevet cand. mag. i Visuel Kultur med speciale i Kunst i Grønland - Positioneringer og perspektiver. Hun arbejder som filminstruktør og er i gang med at udvikle på tv-serier, der foregår i Grønland.

Sachini Gemander er blevet færdig med sin Bachelor i medicin og forsætter direkte på kandidat i medicin efter sommerferien.

Kevin Pedersen. Cand.Merc. fra CBS i København. Arbejder i Repenso og har primært har kunder i Grønland, hvor Kevin har udviklet softwarerobotter til økonomiafdelingen.

Lasse Kyed. Lasse har gennemført Adventure Guide uddannelsen ved Keilir Health Academy på Island, og er nu tilbage i Grønland med en fast stilling som Marketing & Adventure Manager hos Nuuk Water Taxi.

Inuuna Brandt. Diplomingeniør fra DTU. Har fået job og arbejder som bygherrerådgiver i Ballerup. 

Sebastian Bendtsen har afsluttet sin Bachelor i fødevarevidenskab og er fortsat direkte videre til kandidaten i fødevarevidenskab.

Avijâja Chemnitz. Danish Addiction Counselor (Misbrugsbehandler) fra DAC-uddannelsen i København.

Minik Holding er blevet færdig med hans bachelor i biologi. Minik er gået direkte videre og har begyndt på hans kandidat i biologi.

Lasse B. Holmgaard-Christensen. (kandidat)  MSc Accounting Strategy and Control fra CBS. Lasse er tiltrådt som fuldtidsansat hos solcellevirksomheden GreenGo Energy i Vedbæk som Transaction Manager.

Lulu Rothaus Egede. Danish Addiction Counselor (Misbrugsbehandler) fra DAC-uddannelsen i København. Lulu er rejst hjem til Grønland og søger arbejder.

Anemettia Mathiesen-Fontain. Diplomingeniør i Arktisk Teknologi fra DTU. Har fået arbejde i Danmark som køletekniker.

Asta Naja Helms er blevet færdig som cand.jur. fra Københavns Universitet, hvor hun skrev speciale om finansielle kryptoaktiver. Hun ønsker at arbejde med Grønland i internationale relationer.

Lærke Sørensen Skifte er færdig som cand. psych fra Københavns Universitet. Hun er nu i gang med at søge jobs.

Nivi Petersen er nu er cand.psych  og arbejde i MISI Sermersooq kommune (rådgivning om børn og unge) som PPR Psykolog.

Karl-Peter Kristensen er færdig med kandidatuddannelse i Virksomhedsstudier og Kommunikation. Han har fået forskningsformidlingspris fra Arktisk Institut for sit specialeprojekt.
Han var en af de nominerede til specialepris af uddannelses og forskningsministeriet, for projekter der omhandler rigsfællesskabet. Hans speciale handler om nye organiseringspraksisser i den grønlandske offentlige sektor.
Han er blevet ansat som politisk rådgiver for Aaja Chemnitz Larsen i folketinget.

Aaju S.C. Simonsen. Cand. Scient. I Geologi, fra Luleå Universitet samt Aarhus Universitet. Aaju søger job i Grønland.

Knud Geraae. Finansøkonom fra EA Copenhagen Business. Knud vil gerne tilbage til Nuuk, men vil først lige samle erfaring i Danmark og muligvis videreuddanne sig indenfor sin fagområde inden han vender hjem til Grønland.

Malou Platou Johansen. Bachelor in Science, major in Marine Biology fra Memorial University of Newfoundland, Canada. Malou søger ind på en kandidat i udlandet.