Menu

Tillykke til de nyuddannede

Siden januar 2019 er følgende færdiguddannede:

 

Ivalo Aminaq Rom. Kandidat i Veterinærmedicin fra Københavns Universitet. Vejen til ENDELIG at kunne kalde mig DYRLÆGE har ikke været uden udfordringer, men det har været hele kampen værd, og jeg er så mega-stolt af mig selv. Drømmen om at blive dyrlæge blev til i min barn- og ungdom i Tasiilaq, hvor jeg elskede at være omgivet af mine slædehunde, marsvin og hamstere. Er jobsøgende i Danmark og vil gerne have erfaring inden et job i Grønland.

Vivi Sørensen. Master of Fine Arts, directing. Ottawa University, Canada.

Elise Olsen. Diplomingeniør, professionsbachelor i ingeniørvirksomhed fra DTU. Er blevet ansat hos Permagreen Sisimiut pr.1.september 2019.

Arnatsiaq Eriksen. Social- og Sundhedshjælper fra SOSU H, København. Søger job men vil på sigt gerne videreuddanne sig.

Emilie Olsen. Diplomingeniør fra DTU. Har fået arbejde som faglærer ved Råstofskolen i Sisimiut.

Regine Møller. Kandidat i virksomhedsstudier & performance design fra Roskilde Universitet. Regine søger job i Danmark.

Josepha Lauth Thomsen. Kandidat i Psykologi og Performance Design fra Roskilde Universitet. Skal arbejde 3 måneder på Campus Kujalleq i Qaqortoq og søger derefter arbejde i Grønland eller på Bornholm.

Laura Budek. Professionsbachelor i tandpleje, fra Københavns Universitet. Har fået arbejde i København.

Martin Brandt Hansen. Bachelor of Fine Arts fra Det Kongelige Danske Kunstakademi. Fortsætter på Kandidat uddannelsen på Billedhuggerskolen Charlottenborg

Aputsiaq H. Thygesen. Civilingeniør fra DTU. Har fået job hos Masanti i Nuuk.

Daniel Åsblom. Diplomingeniør (Arktisk Teknologi) fra DTU. Fortsætter på DTU med kandidat-uddannelse i Byggeteknologi.

Nivi Amalie Boutrup Petersen. Bachelor i Psykologi på Københavns universitet. Starter på Kandidaten i Psykologi på Københavns Universitet i efteråret 2019.

Lucas Høegh Hornum, Færdig med STX fra Bagsværd Kostskole og Gymnasium. Holder sabbatår og tænker over uddannelse.

Ajaaja Holding Henriksen. (STX) Student fra Himmelev Gymnasium. Ajaaja går på et kursus i Innovative Fashion Management, og skal derefter ud og rejse i 4 mdr. mens hun overvejer hvad hun skal studere til næste år.

Ilannguaq A.K. Olsen. Serviceøkonom fra CphBusiness i København. Ilannguaq søger arbejde i København, indtil han kan søge videreuddannelse til bachelor.

Kirsten Christensen. Kandidat i Bæredygtig Byudvikling fra, Aaborg Universitet København. Kirsten søger job i Danmark.

Lene Christoffersen. Idrætslærer fra Paul Petersens Idrætsinstitut i København. Søger job i Grønland.

Mads Peder Bejder Christensen. Idrætslærer og personlig træner fra Paul Petersens Idrætsinstitut i København. Mads har fået arbejde i Nuuk.

Sanne R. D. Hansen. Diplomingeniør fra DTU. Søger arbejde i Danmark og Færøerne.

Natuk Olsen Steenholdt. Jordemoder fra Københavns Professionshøjskole. Arbejder på Hvidovre hospital indtil 1.september. Søger job i Grønland.

Masana Broberg Lynge. Diplomingeniør i Byggeri, Arktisk Teknologi, fra Danmarks Tekniske Universitet - DTU. Masaana søger arbejde både i Danmark og i Grønland.

Aputsiaq Lynge. Cand.Merc. HRM minor in businesslaw and economics fra CBS i København. Han har fået arbejde i Nuuk hos Air greenland som udviklingskonsulent.

Avijâja Jepsen, kandidat i statskundskab (cand. scient. pol.) fra Københavns Universitet. Ansat i børnerettighedsinstitutionen MIO.

Kuluk Møller Haltrup. Cand.Soc i Globale Studier og Socialvidenskab fra Roskilde Universitetscenter. Kuluk er blevet ansat som politisk konsulent for Inuit Ataqatigiit i Folketinget.

Hanne-Marie Barlach Christensen. Bachelor i Environmental Science and Policy ved Hood College i USA. Arbejder som Hatchery Manager i reseach Center i USA, hvor de er i gang med at udvikle en teknologi med at dyrke østers . Hvis teknologien virker, er drømme at tage til Grønland og starte virksomhed op.

Inunnguaq Møller. Pilot fra Center Air Pilot Academy i Roskilde. Er netop nu i Toronto, Canada på Dash 8 Type Rating. Skal være Freelance pilot hos Air Greenland fra slut juli til slut oktober. Håber på en fastansættelse derefter.

Susanne A. Tindalid, Bachelor i psykologi og sociologi fra Westminster College i Missouri, USA. Søger job i Nuuk.

Chanette Jørundsdòttir Hansen. Arkitekt (Kandidat i arkitektur, Spatial Design) fra Det Kgl. Danske Kunstakademi. Søger job. 

Kirsa Nørregaard . Civilingeniør i Aquatic Science & Technology fra DTU samt UNIS på Svalbard, med fokus på Arktisk marin forskning. Arbejder pt i Ilulissat. Søger herfter job i Grønland samt muligvis Norge.

 

Christie Møller Berthelsen. Adventure Guide fra Keilir, Island. Christie har fået job i Island som Raft Guide.

Amaasa R. Olsen. UWC Student (IB), fra Flekke i Norge. Amaasa har søgt videreuddannelse på CBS i København.

Natazia Nielsen. Diplomingeniør, Arktisk Teknologi fra Danmarks Tekniske Universitet (DTU). Natazia søger arbejde både i Grønland og Danmark.

Inunnguaq Rosenørn Løvstrøm. Diplomingeniør, Arktisk Teknologi - Danmarks Tekniske Universitet (DTU). Fået job hos Orbicon Arctic A/S i Nuuk som diplomingeniør i konstruktioner.

Michael T. Jonasson . Diplomingeniør, Arktiske Teknologi fra DTU. Michael søger job i Grønland.

Lone Milling-Rohleder. DAC (Danish Addiction Counselor (Misbrugskonsulent)) fra DAC-Uddannelsen i København. Lone søger job i Grønland.

Naja Motzfeldt: Alle kan! Selvom jeg har været igennem en meget trist og svær periode af mit liv, lykkedes det mig at bestå de sidste eksaminer i min bachelor uddannelse. Jeg er så stolt og jeg ville ønske at min far var her. Men jeg ved at han er i mit hjerte. Jeg kan nu kalde mig selv for bachelor i Eskimologi og Arktiske Studier! Jeg er allerede begyndt på kandidaten, hvilket jeg er meget glad for.

Natuk Rosing Fleischer. Bachelor i Eskimologi og Arktiske studier på Københavns Universitet (Uddannelsen har skiftet navn til Grønlandske og arktiske studier). Læser videre på en kandidatuddannelse i Global Studies på Roskilde Universitet.

Debora Hansen Kleist. Kandidat i Geologi fra Københavns Universitet. Flyttet tilbage til Nuuk og er jobsøgende. Udgiver i midten af marts 2019 en børnefagbog om Grønlands geologi.

Aviâja Juhl. Professionsbachelor i Design og Business fra Københavns Erhvervsakademi. Aviâja søger arbejde. 

Helena Jensen, færdig uddannet Bioanalytiker. Professionsbachelor ved Københavns Professionshøjskole. Er blevet fastansat på Klinisk Mikrobiologisk afdeling, på Rigshospitalet.

Sanne Broberg. Kandidat i psykologi fra Københavns Universitet.

Malik A. Berthelsen. Professionsbachelor i design & Business, Communication Design & Media fra KEA (Københavns Erhvervsakademi). Malik kan kontaktes på malikberthelsen@gmail.com

Sara Lindskov Jacobsen. Serviceøkonom fra CPHBusiness. Sara søger videreuddannelse.

Nuka Joelsen Reimer, Diplomingeniør , Arktisk Teknologi fra Danmarks Teknologiske Universitet (DTU). Søger arbejde i Grønland.

Fie Reiding er blevet færdig som professionsbachelor i offentlig administration fra Metropol. Ønsker at læse videre til efteråret 2019 på Københavns Universitet. Arbejder p.t. i Det Grønlandske Hus i administrationen.

Corinne Petersen Halling. Har gennemført grundforløb til Receptionist på Hotel- og Restaurantskolen. Har fået praktikplads på Hotel Admiral i København.

Ina Josefsen. Diplomingeniør, Arktisk Teknologi fra DTU (Danmarks Tekniske Universitet). Ina har fået arbejde hos Masanti A/S i Nuuk.

Uiloq Mathæussen. Master of International Communication fra Macquarie University i Australien.

Melisa Platson. Master of Geographic Information Science fra University of Minnesota, USA. Melisa søger arbejder.

Sabrina Zeeb, kandidat i didaktik i matematik fra Aarhus Universitet i Emdrup. Færdig i december 2018. Har fået jobtilbud på skolen (dpu) som hjælper/assistent for en ph.d studerende.

Debora Hansen Kleist. Kandidat i geologi fra Københavns Universitet. Flyttet tilbage til Nuuk og er jobsøgende. Udgiver i midten af marts 2019 en børnefagbog om Grønlands geologi.