Menu

Tillykke til de nyuddannede

Siden januar 2019 er følgende færdiguddannede:

 

Susanne A. Tindalid, Bachelor i psykologi og sociologi fra Westminster College i Missouri, USA. Søger job i Nuuk.

Chanette Jørundsdòttir Hansen. Arkitekt (Kandidat i arkitektur, Spatial Design) fra Det Kgl. Danske Kunstakademi. Søger job.

Kirsa Nørregaard . Civilingeniør i Aquatic Science & Technology fra DTU samt UNIS på Svalbard, med fokus på Arktisk marin forskning. Arbejder pt i Ilulissat. Søger herfter job i Grønland samt muligvis Norge.

Christie Møller Berthelsen. Adventure Guide fra Keilir, Island. Christie har fået job i Island som Raft Guide.

Amaasa R. Olsen. UWC Student (IB), fra Flekke i Norge. Amaasa har søgt videreuddannelse på CBS i København.

Natazia Nielsen. Diplomingeniør, Arktisk Teknologi fra Danmarks Tekniske Universitet (DTU). Natazia søger arbejde både i Grønland og Danmark.

Inunnguaq Rosenørn Løvstrøm. Diplomingeniør, Arktisk Teknologi - Danmarks Tekniske Universitet (DTU). Fået job hos Orbicon Arctic A/S i Nuuk som diplomingeniør i konstruktioner.

Michael T. Jonasson . Diplomingeniør, Arktiske Teknologi fra DTU. Michael søger job i Grønland.

Lone Milling-Rohleder. DAC (Danish Addiction Counselor (Misbrugskonsulent)) fra DAC-Uddannelsen i København. Lone søger job i Grønland.

Naja Motzfeldt: Alle kan! Selvom jeg har været igennem en meget trist og svær periode af mit liv, lykkedes det mig at bestå de sidste eksaminer i min bachelor uddannelse. Jeg er så stolt og jeg ville ønske at min far var her. Men jeg ved at han er i mit hjerte. Jeg kan nu kalde mig selv for bachelor i Eskimologi og Arktiske Studier! Jeg er allerede begyndt på kandidaten, hvilket jeg er meget glad for.

Natuk Rosing Fleischer. Bachelor i Eskimologi og Arktiske studier på Københavns Universitet (Uddannelsen har skiftet navn til Grønlandske og arktiske studier). Læser videre på en kandidatuddannelse i Global Studies på Roskilde Universitet.

Debora Hansen Kleist. Kandidat i Geologi fra Københavns Universitet. Flyttet tilbage til Nuuk og er jobsøgende. Udgiver i midten af marts 2019 en børnefagbog om Grønlands geologi.

Aviâja Juhl. Professionsbachelor i Design og Business fra Københavns Erhvervsakademi. Aviâja søger arbejde. 

Helena Jensen, færdig uddannet Bioanalytiker. Professionsbachelor ved Københavns Professionshøjskole. Er blevet fastansat på Klinisk Mikrobiologisk afdeling, på Rigshospitalet.

Sanne Broberg. Kandidat i psykologi fra Københavns Universitet.

Malik A. Berthelsen. Professionsbachelor i design & Business, Communication Design & Media fra KEA (Københavns Erhvervsakademi). Malik kan kontaktes på malikberthelsen@gmail.com

Sara Lindskov Jacobsen. Serviceøkonom fra CPHBusiness. Sara søger videreuddannelse.

Nuka Joelsen Reimer, Diplomingeniør , Arktisk Teknologi fra Danmarks Teknologiske Universitet (DTU). Søger arbejde i Grønland.

Fie Reiding er blevet færdig som professionsbachelor i offentlig administration fra Metropol. Ønsker at læse videre til efteråret 2019 på Københavns Universitet. Arbejder p.t. i Det Grønlandske Hus i administrationen.

Corinne Petersen Halling. Har gennemført grundforløb til Receptionist på Hotel- og Restaurantskolen. Har fået praktikplads på Hotel Admiral i København.

Ina Josefsen. Diplomingeniør, Arktisk Teknologi fra DTU (Danmarks Tekniske Universitet). Ina har fået arbejde hos Masanti A/S i Nuuk.

Uiloq Mathæussen. Master of International Communication fra Macquarie University i Australien.

Melisa Platson. Master of Geographic Information Science fra University of Minnesota, USA. Melisa søger arbejder.

Sabrina Zeeb, kandidat i didaktik i matematik fra Aarhus Universitet i Emdrup. Færdig i december 2018. Har fået jobtilbud på skolen (dpu) som hjælper/assistent for en ph.d studerende.

Debora Hansen Kleist. Kandidat i geologi fra Københavns Universitet. Flyttet tilbage til Nuuk og er jobsøgende. Udgiver i midten af marts 2019 en børnefagbog om Grønlands geologi.