Menu

Akti​viteter i Ajamut

 

Kom og vær med i vores aktiviteter i Ajamut.

 

Fra 15 september er der nye aktiviteter i Ajamut. Programmer ser sådan ud:

Onsdage fra kl. 10:00-14:00
Mødregruppen Anaanat mødes i Ajamut. Er du gravid eller har du lige født og vil du gerne være sammen med andre grønlandske mødre, så kom og vær med. Vi har Anaanat i samarbejde med Foreningen Grønlandske Børn og vi vil sammen med mødregruppen lave forskellige aktiviteter, som passer til målgruppen. Vi serverer lidt godt til ganen, samt kaffe, the og vand. Alle onsdage.

Torsdage fra kl. 10:00-15:00
Kom og vær med til et helt nyt projekt; vi skal sy luffer! Alle luffer, som vi syer doneres til hjemløse. Vores luffer bliver håndsyet i sælskind. Vi har mønstrene til herre- og damestørrelser. Vi serverer suppe til frokost og der vil være kaffe, the og vand, samt lidt frugt eller småkager. Du har en enestående chance for at være med til at gøre en kæmpe forskel for de socialt udsatte / hjemløse. Vi syer nede i Cafe Ilik. Al oplæring  mht. opskæring af skind, sy teknik m.m. får du af enten Malene eller de andre syersker. Vi mødes første gang torsdag 16 september 2021.
Har du lyst til at være med allerede nu og høre med om projektet og hvordan du kan være med, så mødes vi på torsdag 09 september fra kl. 10:00. Kom glad 😊

Fredage fra kl. 10:00-14:00
CV og minijob-cafe. Skal dit CV have et gennemsyn eller synes du, at det kan være svært at skrive – så kom forbi Malene i Ajamut. Er alt det der med for eks. Jobnet eller Jobindex svært at forstå – eller føles det ”lidt puuuh!” - så vil Malene mægtig gerne hjælpe dig. Hun står klar til at hjælpe dig med dine kompetencer og hvordan vi får dem beskrevet bedst muligt. Vi laver også professionelle skabeloner til dit CV, som passer til netop dig. Medbring egen PC. CV og minijobcafe vil foregå i en tryg atmosfære, hvor vi giver hinanden tid og rum. Kom glad 😊 Der vil være kaffe, the og vand.

Vil du være med til vores tilbud, så ring eller skriv til Malene, eller kom blot forbi og få mere information. Tlf. 54 30 02 77 / mail: mgo@sumut.dk