Menu
  • Skoletjeneste i Det Grønlandske Hus - Kalaallit Illuutaat

    Kom og besøg vores skoletjeneste. Alle forløb er gratis.

Skoletjeneste

Kom på besøg i Det Grønlandske Hus’ skoletjeneste. I finder os i indre by, i gåafstand fra Nørreport station. Huset har siden 1979 været et mødested for mange herboende fra Grønland og grønlandsinteresserede fra ind- og udland.

Vi tilbyder en række gratis undervisningsforløb Grønland, hvor fokus er på det grønlandske samfund i dag. Hvert forløb varer ca. halvanden time. Undervisningen er dialogbaseret, varieret og inddrager elevernes forskellige sanser.

Vores undervisning er rettet mod grundskolen og understøtter forskellige læringsmål. Vi tilpasser gerne undervisningen til andre målgrupper, og indholdet kan justeres efter behov.

Vi holder skoletjenester efter aftale.

Se de forskellige undervisningsforløb her til højre

Vi udbyder også to online undervisningsmaterialer til grundskolen og gymnasiet. Begge materialer er gratis at bruge og underbygges med grundige lærervejledninger.

Læs mere om vores online undervisningsmaterialer her.

 

Spørgsmål til skoletjenesten

Har du spørgsmål til skoletjenesten, ang. besøg, online materialer eller andet skriv til hge@sumut.dk og vi vender snarest tilbage.

Grønlændernes Land
Grønlændernes Land
Et tema om nationalitet, sprog, uddannelse og identitet. Om forholdet mellem Danmark og Grønland, og hvad det betyder for vores samfund i dag.
Læs mere
Mitaartut
Mitaartut
Om udklædningstraditionen mitaartut, hvor eleverne også selv skal prøve grønlandsk maskedesign.
Læs mere
Grønlandsk Jul
Grønlandsk Jul
Hvordan holder grønlænderne jul? Vi skal smage grønlandsk kage, tænde julestjernen og snakke om forskelle på jul i Danmark og Grønland.
Læs mere
Grønlands natur og dyreliv
Grønlands natur og dyreliv
Hvordan har naturen indflydelse på livet i Grønland? Eleverne skal høre myten om Havets Moder og det særegne ved Grønlands natur og dyreliv.
Læs mere