Menu
  • Skoletjeneste i Det Grønlandske Hus - Kalaallit Illuutaat

    Kom og besøg vores skoletjeneste. Alle forløb er gratis.

Skoletjeneste

Kom på besøg i Det Grønlandske Hus’ skoletjeneste. I finder os i indre by, i gåafstand fra Nørreport station. Huset har siden 1974 været et mødested for mange herboende fra Grønland og grønlandsinteresserede fra ind- og udland.

Vi tilbyder en række gratis undervisningsforløb Grønland, hvor fokus er på det grønlandske samfund i dag. Hvert forløb varer ca. halvanden time. Undervisningen er dialogbaseret, varieret og inddrager elevernes forskellige sanser.

Vores undervisning er rettet mod grundskolen og understøtter forskellige læringsmål. Vi tilpasser gerne undervisningen til andre målgrupper, og indholdet kan justeres efter behov.

Vi holder skoletjenester efter aftale.

Se de forskellige undervisningsforløb her til højre

Vi udbyder også to online undervisningsmaterialer til grundskolen og gymnasiet. Begge materialer er gratis at bruge og underbygges med grundige lærervejledninger.

Læs mere om vores online undervisningsmaterialer her.

Skoletjenesten arbejder pt. på seks nye undervisningsforløb, som forventes lanceret til skoleåret 23/24.

Spørgsmål til skoletjenesten

Har du spørgsmål til skoletjenesten, ang. besøg, online materialer eller andet skriv til hge@sumut.dk og vi vender snarest tilbage.

Grønlændernes Land
Grønlændernes Land
Et tema om nationalitet, sprog, uddannelse og identitet. Om forholdet mellem Danmark og Grønland, og hvad det betyder for vores samfund i dag.
Læs mere
Nye undervisningsforløb fra efteråret 2023
Nye undervisningsforløb fra efteråret 2023
Læs mere