Menu

Grønlandske mad

Café Ajamut i Det Grønlandske Hus serverer grønlandsk mad hver tirsdag fra kl. 12 – 14. Du får en stor varm portion af dagens ret for 75 kroner. Du kan også købe en til dessert til 15 kroner. Kaffe, te og vand er gratis. Alle er velkomne.

Kommer I mange anbefaler vi, at I bestiller bord på 33 91 12 12 eller på illu@sumut.dk, ellers risikerer I, at der er udsolgt.

Bemærk, at der kan være ændringer af menuen. Det er i perioder svært at skaffe råvarer fra Grønland, men fisk er heldigvis altid en mulighed, i det kommende måneder skal vi selv prøve at skaffe grønlandske råvarer, først og fremmest fisk. Lam, rensdyr og moskus er sæsonvarer, og der kan være udsolgt i perioder. Det Grønlandske Hus serverer ikke hvalkød eller sælkød på grund af veterinære regler. 

 

Marts

Marlunngorneq/tirsdag 5. marts

Saava igakkut siaasagaq - lammegryde

 

Marlunngorneq/tirsdag 12. marts

Qalerali ilaat - hellefiskesuppe

 

Marlunngorneq/tirsdag 19. marts

Sava suppi - lammesuppe

 

Marlunngorneq/tirsdag 26. marts

Nataarnaq - helleflynder

 

Marlunngorneq/tirsdag 2. april

Sava Siataq - lam

 

Marlunngorneq/tirsdag 9. april

Eqaluk - ørred

 

Marlunngorneq/tirsdag 16. april

Sava suppi - lammesuppe

 

Marlunngorneq/tirsdag 23. april

Qeeraq - havkat

 

Marlunngorneq/tirsdag 30. april

Sava siataq - lammesteg

 

Salg af arktiske fødevarer

Det Grønlandske Hus i København forhandler ikke arktiske fødevarer og delikatesser (med undtagelse af skibskiks, som kan du kan købe i vores Boghandel).

Se oversigt over hvor du kan købe forskellige arktiske delikatesser - (pdf som åbner i nyt vindue)

 

 

undefined