Menu

Grønlandske mad

Café Ajamut i Det Grønlandske Hus serverer grønlandsk mad hver tirsdag fra kl. 12 – 14. Du får en stor varm portion af dagens ret for 75 kroner. Du kan også købe en til dessert til 15 kroner. Kaffe, te og vand er gratis. Alle er velkomne.

Kommer I mange anbefaler vi, at I bestiller bord på 33 91 12 12 eller på illu@sumut.dk, ellers risikerer I, at der er udsolgt.

Bemærk, at der kan være ændringer af menuen. Det er i perioder svært at skaffe råvarer fra Grønland, men fisk er heldigvis altid en mulighed, i det kommende måneder skal vi selv prøve at skaffe grønlandske råvarer, først og fremmest fisk. Lam, rensdyr og moskus er sæsonvarer, og der kan være udsolgt i perioder. Det Grønlandske Hus serverer ikke hvalkød eller sælkød på grund af veterinære regler. 

November

Marlunngorneq/tirsdag 6. november

Sava siataq - Lammesteg

 

Marlunngorneq/tirsdag 13. november

Qaleralilaaq - Hellefisk suppe

 

Marlunngorneq/tirsdag 20. november

Saarulliup nerpia siataq - stegt torskefilet

 

Marlunngorneq/tirsdag 27. november

Sava Suppe

December

Marlunngorneq/tirsdag 4. december

Juullerpalaartumik nerineq - Julemiddag

Qeerlutooq siataq - Stegt and med alt tilbehør

Ris alamandel

 

Marlunngorneq/tirsdag 11. december

Ammaloqisaat - Stegte frikadeller af hellefisk

 

Sidste åbningsdag

Marlunngorneq/tirsdag 18. december

Qeeraq - Kogt havkat

 

Ammaqqissaagut - Vi åbner igen

15. januar 2019

 

Salg af arktiske fødevarer

Det Grønlandske Hus i København forhandler ikke arktiske fødevarer og delikatesser (med undtagelse af skibskiks, som kan du kan købe i vores Boghandel).

Se oversigt over hvor du kan købe forskellige arktiske delikatesser - (pdf som åbner i nyt vindue)

 

 

undefined