Menu

Grønlandsk mad

Café Ajamut i Det Grønlandske Hus serverer grønlandsk mad hver tirsdag fra kl. 12 – 14. Du får en stor varm portion af dagens ret for 75 kroner. Du kan også købe en til dessert til 15 kroner. Kaffe, te og vand er gratis. Alle er velkomne.

Kommer I mange anbefaler vi, at I bestiller bord på 33 91 12 12 eller på illu@sumut.dk, ellers risikerer I, at der er udsolgt.

Bemærk, at der kan være ændringer af menuen. Det er i perioder svært at skaffe råvarer fra Grønland, men fisk er heldigvis altid en mulighed, i det kommende måneder skal vi selv prøve at skaffe grønlandske råvarer, først og fremmest fisk. Lam, rensdyr og moskus er sæsonvarer, og der kan være udsolgt i perioder. Det Grønlandske Hus serverer ikke hvalkød eller sælkød på grund af veterinære regler. 

 

Januar 2020

Marlunngorneq/tirsdag 14. januar

Suluppaagaq naatsiialerlugu aamma raajamik miseraq –

Rødfisk med kartofler og rejesovs

 

Marlunngorneq/tirsdag 21. januar

Sava suppe - lammesuppe

 

Marlunngorneq/tirsdag 28. januar

Eqaluk suaasalerlugu aamma karry miseraq – Ørred med ris og karry

 

Februar

Marlunngorneq/tirsdag 4. februar

Sava siataq naatsiialerlugu aamma salatit – Lammesteg med kartoffelbåde og salat

 

Marlunngorneq/tirsdag 11. februar

Ammaloqisaat - Fiskefrikadeller

 

Marlunngorneq/tirsdag 18. februar

Sava - Lam med hjemmelavet kartoffelmos

 

Marlunngorneq/tirsdag 25. februar

Qeeraq – Havkat

 

 

Salg af arktiske fødevarer

Det Grønlandske Hus i København forhandler ikke arktiske fødevarer og delikatesser (med undtagelse af skibskiks og tørfisk, som kan du kan købe i vores Boghandel).

Se oversigt over hvor du kan købe forskellige arktiske delikatesser - (pdf som åbner i nyt vindue)

 

 

undefined