Menu

torsdag 01. juni kl 21.30 - lørdag 03. juni kl 18.00

Oplev den kendte grønlandske rapper Josef Tarrak og skuespiller Else Vagn Danielsen i dette rørende, sjove og musikalske drama, der bliver vist på Aveny-T på Frederiksberg i perioden 1.-3- juni. Et smukt hardcore møde mellem to grønlandske generationer om ungdom, drømme, kolonisering, spiralkampagnen, og om at finde sig selv i en global verden i en rivende udvikling.

Det er en musikalsk oplevelse fyldt med rap, poetry og tekst. En forestilling der handler om liv og drømme, og at ønske sig mere, at være global og at ville kende sig selv. Og om den ældre kvindes kamp. Om hendes barndom, der bærer på kolonihistorien, overgreb, kærlighed, natur og musik. Gennem samtalen, fortællingerne, smerten og glæden kommer den unge mand og den gamle kvinde til større forståelse for hinanden og for det liv, de skal finde sammen fremover.

Forestillingen er en co-production mellem Naleraq Light og Teater freezeProductions, der også står bag Den Grønlandske Mand, UDSIGT, Jeg Bærer Min Sjæl og adskillige andre prisbelønnede forestillinger.

Forestillingen spilles på dansk. Der er i alt fire forestillinger, der spilles hhv. 1. juni kl. 21.30, 2. juni kl. 16 og 3. juni kl. 14 og 17.

I samarbejde med Det Grønlandske Hus i København præsenteres fotoudstillingen "Culture In Concrete" med billeder fra Nuuk af fotograf Nina Sikkersoq i Aveny-T's foyer.

Køb din billet ved at trykke her