Menu

lørdag 23. september kl 09.30 - kl 22.00

Netværksdag for alle nye (og gamle) studerende 23. september

Brobyggerprojektet ”Klar til Studieliv” inviterer nu til netværksdag på de fire grønlandske huse. Fire lørdage i september og oktober er der lagt op til gode dage med samvær, foredrag, musik og inputs til et bedre studieliv i Danmark.

Tidligere grønlandske studerende og i dag spydspidser inden for hvert deres felt kommer og møder de studerende til en snak om at nå det, man gerne vil på trods af kulturforskelle og mange andre udfordringer som ung grønlænder i Danmark.

Om aftenen er der god mad, hygge og ikke mindst musik.

I Det Grønlandske Hus i København kan de studerende møde parret Iluuna Heilmann og Christian Jeppesen, som måske kendes af nogen for deres samarbejde med podcasten ”De Unge ved Verdens Ende”. De er begge færdige med deres studier og godt i gang med et arbejde i Danmark. De vil fortælle det, de gerne selv ville have hørt, da de startede på en uddannelse i Danmark, og hvordan de arbejder på at sætte Grønland på dagsorden i danske medier.

 

Til koncerten om aftenen med TÛTU vil dørene åbne kl. 19.30 for ALLE studerende.

 

PROGRAM NETVÆRKSDAG

Det Grønlandske Hus i København

 

9.30   Ankomst og velkomst i Det Grønlandske Hus

 

10.00  Uddannelsesvejlederne, Ida og Pia, byder jer velkomne til huset og vil informere jer om, hvilke muligheder du har som grønlandsk studerende i Danmark i København.

Efter dem vil Nina Gøthche fra projektet Klar til Studieliv give nogle bud på, hvordan man kan få et godt studieliv i en helt ny uddannelseskultur. Hvordan man får læst pensum og bliver en god studerende.

12.00  Lækker frokost til alle.

 

13.00  Iluuna Heilmann og Christian Jeppesen kommer og holder foredrag om deres vej gennem uddannelse, hvad de i dag arbejder med
… og så vil de gerne fortælle de historier, de selv gerne ville have hørt, da de startede på en uddannelse i Danmark.

15.00  Fælles tur til Rundetårn, så vi kan få overblikket over København.

 

17.30  Middag i Det Grønlandske Hus

 

19.30  Dørene åbnes for koncerten        

 

20.00  Koncert med TÛTU – derefter hygge og samvær.

 

Følg arrangementet på Facebook eller skriv en mail til Nina Gøthche: nin@dgh-odense.dk