Menu

lørdag 21. august kl 14.00

World Pride March 2021

OBS: Vi har desværre haft nogle problemer med tilmelding via mailadressen tilmeld@sumut.dk! Så jeg vil bede jer om i stedet at sende jeres tilmelding til lal@sumut.dk. Tilmeldingen giver adgang til afslutningsfesten i fælledparken. Du er selvfølgelig velkommen til bare at dukke op på Den Sorte Plads og deltage i paraden, men hvis du vil med til afslutningsfesten kræver det en tilmelding.

I år er København værtsby for World Pride og vanen tro deltager Det Grønlandske Hus i Pride Parade.

I år bliver det dog anderledes end vanligt på baggrund af COVID19 restriktionerne. Der kommer til at være 6 parader, der starter forskellige steder i København på forskellige tidspunkter, men alle med slutdestination i fælledparken, hvor afslutningsceremonien finder sted og vi kan se frem til live musik, taler og underholdning.

Kom med os gennem Københavns gader, find dit grønlandske flag frem og vær med til at fejre en dag i mangfoldighedens tegn. Det bliver en fest :)

Vi bliver en del af paraden, der starter på Den Sorte Plads på Nørrebro med afgang kl. 15.20. Lars fra DGH kommer til at være der fra kl. 14 og alle deltagere skal være der senest 15 minutter før afgang.

Hvis du vil med, så tilmeld dig via tilmeld@sumut.dk og skriv Pride i emnefeltet. Ved tilmelding får man en billet, som man kan ombytte til et armbånd, der giver adgang til festen i fælledparken. Du kan også bare dukke op og deltage i paraden, men så får du ikke adgang til festen i fælledparken.

Et gyldigt coronapas er et krav for at få et armbånd til festen i Fælledparken. Ved ombytning af armbånd vil coronapas derfor blive kontrolleret. Ombytning kan ske både før og efter selve marchen.