Menu

fredag 15. oktober kl 18.00 - kl 23.00

Det Grønlandske Hus forener Kulturnatten med ferniseringen på udstillingen "Landic Project" om streetart-kunstneren af samme navn, der er kendt for sine ikoniske Grønlandsmosaikker, som pryder mange københavnske facader.

"I september 2015 hang der pludselig en lille mosaik, der forestiller Grønland, på væggen ved siden af porten ind til Det Grønlandske Hus. Vi blev selvfølgelig glade for at få et smukt lille kunstværk, selv om vi godt nok undrede os lidt over, hvem der havde hængt det op. Men det var først mere end et år senere, det gik op for os, at mosaikken ikke var den eneste, men at der var adskillige små grønlandsmosaikker hængt op over hele København," forklarer journalist Martine Lind Krebs, der er informationsmedarbejdet i Det Grønlandske Hus.

Udstillingen er opdelt i to, hvor du i stueetagen bliver præsenteret for 10 af Landic Projects mosaikker i bybilledet og en formidlingsudstilling på 1. sal, hvor du kan blive klogere på Landic Projects historie og hans samarbejde med Det Grønlandske Hus.

"Jeg gør Grønland mere synlig i Danmark," lyder det i en kortfattet besked fra kunstneren.

Aftenens program byder på foredrag om Landic Project ved journalist Martine Lind Krebs, Sarpik koret, maskedans, mosaik-workshop for børn, før vi slutter aftenen af med et brag af en koncert med Nive & the Deer Children. Læs hele programmet her. Vi ser også frem til en vaskeægte surprise fra kunstneren selv i aftenens løb!  

På Kulturnatten kræver det kulturpas at komme ind i Det Grønlandske Hus. Dvs. at du skal have kulturpas for at deltage i denne fernisering. Kulturpasset kan købes her eller på udvalgte museer, biblioteker og i alle 7-Eleven-butikker i hovedstadsområdet.

Herefter vil udstillingen være gratis, åben for alle og vil kunne opleves alle hverdage kl. 10-16 til og med den 10. december.