Menu

fredag 20. august kl 19.00 - søndag 22. august kl 22.00

Copenhagen Cooking i DGH

OBS: Alt udsolgt

Det Grønlandske Hus deltager igen i år i Copenhagen Cooking. Den 20. og 22. august 2021 byder vi indenfor til en anderledes kulinarisk aften med et grønlandsk twist.

Aftenens program starter med en kunstoplevelse i udstillingslokalet, hvor Lars Lerche fra det Grønlandske Hus præsenterer dig for husets nuværende udstilling og fortæller om den moderne grønlandske kunst, imens du nyder en appetizer og et koldt glas vin.

Efterfølgende serverer den grønlandske kok Rune Collin en fire-retters menu, der afspejler de grønlandske traditioner men i en moderne og opdateret version. Du kan naturligvis købe både vin og god grønlandsk øl til middagen.

Menuen består af Croquetas af bacalao med aïoli, Carpaccio på moskus med parmesan, rucola og balsamico, en variation på lam og rensdyr serveret med sensommer grønt og rødvins sauce og endelig en rabarber trio.

Rune Collin er er fra Grønland, kok og forhenværende indehaver af restaurant Nipisa i Nuuk. Nipisa er det grønlandske ord for stenbider. Han har vundet det grønlandske mesterskab for kokke to gange. I dag er Rune køkkenchef hos Hahnemanns køkken.

I kan købe billet til arrangementet her