Menu

lørdag 05. december kl 11.00 - søndag 06. december kl 16.00

Julemarked 2020

Kunsthåndværk af moskusuld, sælskind, perler, klenodier… Gå på jagt i de mange stande med skønne, håndlavede sager. Julemarkedet i Det Grønlandske Hus er én af de bedste muligheder for at finde grønlandsk kunsthåndværk i København.

Der vil være kun 22 stande i år.

Du kan booke en stand til julemarkedet hjemmefra på nettet. Det koster 400,- for én stand. Man kan kun booke én dag (fx kun lørdag eller søndag). Der tages kun imod stadeholdere med grønlandske sager. Book en stand her. NB: Booking er først muligt fra den 26. oktober kl. 10.

OBS! I år bliver julemarked anderledes på grund af statens restriktioner og for at vi kan overholde reglerne er der kun 22 stande i år. Her i huset må der kun være 50 gæster inklusive standeholdere og personale. Man kan kun have én stand pr. dag dvs. hvis man booker én stand om lørdagen kan man ikke have stand om søndagen. Det er for at alle kan få mulighed for at være en del af julemarkedet. Der vil være ensrettet rute så vi undgår at være for tæt på hinanden. Vi åbner booking af stande den 26. oktober kl. 10:00.

Huskeregler:

  • 22 stande
  • 50 gæster inklusive standeholdere og personale
  • Kun én dag for hver stand, enten lørdag eller søndag
  • Én rute gennem julemarkedet
  • Booking fra den 26. oktober kl. 10