Menu

mandag 24. august kl 17.00 - kl 19.00

Oplæsning og bogsignering med Niviaq Korneliussen

Kalaallit Illuutaat inviterer til oplæsning og bogsignering med Niviaq Korneliussen af hendes nye bog Blomsterdalen.

Vores arrangementslokale, Ajamut, vil blive forvandlet til sin helt egen blomsterdal til arrangementet, hvor det også vil være muligt at købe bogen til særpris. Vi serverer the, kaffe, sodavand og en let snack.

Om bogen skriver forlaget Gyldendal:

"Hun oplevede det første selvmord, da hun var tretten. Selv vil hun begraves mellem de høje fjelde i den østgrønlandske by Tasiilaq, hvor de navnløse grave på kirkegården i Blomsterdalen er dækket med blå, røde og pink plastikblomster, der skriger i den rene sne.

Hun har en kæreste, hun elsker, en omsorgsfuld familie, og hun er lige kommet ind på universitetet i Aarhus. Verden står åben, men intet føles rigtigt, og gradvist begynder verden at snævre sig ind omkring hende, og en nedtælling begynder.

BLOMSTERDALEN er en kuldslået og fandenivoldsk, men også sorthumoristisk roman om kærlighed, venskab og sorg – og om at være forkert i et samfund, hvor ingen taler om de døde - skrevet af Niviaq Korneliussen, Grønlands nye litterære stjerne.”

Kalaallit Illuutaat overholder alle Sundhedsstyrelsens anbefalinger vedrørende sikkerhed overfor smitte. Derfor vil vi bede vores gæster om at være opmærksomme på afstand og hygiejne, særlig under signeringen. Huset har håndsprit til rådighed. Vores arrangementslokale kan rumme op til 50 mennesker, som husets medarbejdere løbende vil sikre ikke bliver overskredet.