Menu

torsdag 06. juni kl 17.00 - kl 19.00

Dobbeltudstilling i Det Grønlandske Hus

Uanset hvor du er - en fotoudstilling af Line Skov

Searching for Trees - en fotoudstilling af Inuuteq Kriegel

 

Kalaallit Illuutaat – Det Grønlandske Hus i København har fornøjelsen af at invitere til åbningen af fotoudstillingerne "Uanset hvor du er" og "Searching for Trees".

Til dette års Copenhagen Photo Festival deltager Det Grønlandske Hus med to udstillinger af de grønlandske fotografer Line Skov og Inuuteq Kriegel.

Line er uddannet fra Danmarks fotografiske billedkunstskole Fatamorgana i 2018 og debuterer med hendes udstilling "Uanset hvor du er". Svalbard er et sted der på mange måder minder om landskabet i Grønland. Det er et sted hvor menneskeskabte efterladenskaber får lov at stå uberørte hen. Det er som at træde ind i en tidslomme - fortæller Line om hendes billeder fra Svalbard.

Inuuteq er uddannet fra Journalistlinjen på Ilimmarfik og fra Danmarks Medie- og Jounalisthøjskole i Aarhus. Inuuteqs udstilling "Searching for Trees" tager udgangspunkt i kærlighedshistorien mellem hans danske bedstefar og hans grønlandske bedstemor. Grunden til at jeg besluttede mig for at udstille denne fotoserie er, at det i bund og grund er en historie om kærlighed mellem Danmark og Grønland, og om hvordan at mine bedsteforældre trodsede deres forskelligheder og skabte en stor familie sammen - forklarer Inuuteq om hans udstilling.

Ferniseringen er åben for alle, så tag gerne en ledsager med - vi glæder os til at se jer!

Udstillingen kan ses alle hverdage kl. 10-16 til og med den 30. juli 2019.