Menu

fredag 23. august kl 18.00 - lørdag 24. august kl 21.30

Det Grønlandske Hus deltager endnu engang i Copenhagen Cooking den 23. og 24. august 2019. I år byder vi indenfor til en kulinarisk aften krydret med grønlandsk twist.

Aftenens program starter med en historieoplevelse i vores udstillingslokale, hvor kultur- og informationsmedarbejdere Halla Guðný Erlendsdóttir og Nukannguaq Mathiesen vil præsentere efterårs tema, Fiskere og Fangere, som vil gå igen i flere af Husets aktiviteter. Imens kan du nyde en appetizer og et koldt glas vin.

Efterfølgende serveres en 3-retters menu, tilberedt af den grønlandske kok Rune Collin. Aftenens menu spiller sammen med fisker-fanger-temaet.

Det vil være muligt at købe gode vine og grønlandsk øl til retterne.

Lidt om vores kok til Copenhagen Cooking:

Rune Collin er 46-årig grønlænder. Kok og forhenværende indehaver af restaurant Nipisa i Nuuk. Nipisa er det grønlandske ord for stenbider. Rune Collin har deltaget ved Grønlands Mesterskab for kokke og har vundet to gange. Rune er nu køkkenchef hos Hannemanns køkken.

Køb billetterne her.