Menu

lørdag 02. november kl 10.00 - søndag 03. november kl 15.00

Mød os på Arktisk Festival i weekenden

Med et program på mere end 40 punkter er dette års Arktisk Festival på Nordatlantens Brygge i København den største nogensinde.

Besøg Det Grønlandske Hus´ stand og bliv klogere på vores arbejde i det daglige. Vi repræsenterer grønlandsk kultur og leverer informationsservice til alle, både lokale og fra udlandet. Vi ser vores hus som et sted man kan møde venner, slappe af og få hjælp til forskellige grønlandske og danske oplysninger.

Den Arktiske Festival kan opleves lørdag d. 2 og søndag d. 3 og er en oplagt anledning til at gå på opdagelse i den arktiske forskning og kultur. Et tætpakket program inviterer til foredrag, workshops og kulturoplevelser, der alle er gratis at deltage i. Se det fulde program her.

 

Festivalen finder sted på Grønlands Handels Plads, der gennem godt 200 år har været centrum for Danmarks relationer til Nordatlanten, og man mærker stadig historiens vingesus der. Nogle af festivalens aktiviteter foregår udendørs, mens andre er inde i de skønne gamle pakhuse på pladsen, som i dag huser blandt andet Arktisk Institut, Polarbiblioteket, Københavns Universitets afdeling for Grønlandske og Arktiske Studier samt kulturhuset Nordatlantens Brygge.