Menu

onsdag 12. september kl 20.00 - kl 22.30

Kom ind og oplev Simon Lynge og Richard Lobb til en intim koncert i Det Grønlandske Hus.

Dørene åbnes klokken 19.

Køb din billet via dette link: https://sumut.safeticket.dk/simonlynge

I juni måned var Simon Lynge ude for en rigtig grim ulykke, hvor han beskadigede tre fingre voldsomt med en køkkenkniv. Enhver guitarists mareridt! Men Simon er ukuelig. Trods en 4,5 time lang operation og intens daglig genoptræning, har han besluttet at gennemføre sin turné i Danmark i september. Han har omstruktureret sit band, så han primært koncentrerer sig om at synge og glæder sig meget til at vende tilbage til DK.

Release koncerten for den nye plade på Hotel Cecil 8. september er udskudt til 8. februar 2019, men hans københavnske fans skal ikke snydes på denne helt særlige come-back tour. Derfor har vi i et samarbejde med Det Grønlandske Hus sat denne koncert op, og Simon håber at se rigtig mange af sine fans og kunne takke dem for den massive opbakning han har fået efter ulykken, bla. i form af over 15.000 USD i indsamlet støtte til dækning af hans udgifter til genoptræning i USA og understøttelse af hans familie indtil han igen kan arbejde normalt som udøvende musiker.

Her link til fundraiseren og mere info om ulykken:

https://www.gofundme.com/help-heal-simon-lynge039s-hand

Simon Lynge har begejstret anmeldere og lyttere internationalt med sine sange, der også har fundet vej til Hollywoods TV- og filmproduktioner. Han har været på turné med Emmylou Harris og Morcheeba, og har udgivet tre albums som har fået en flot modtagelse. Senest "The Map Of Your Life" som strøg direkte til tops på iTunes album chart i Danmark, mens singlerne "Drum Beat" og "Hallelujah" blev massivt spillet i radioen henover sommeren 2016. 20. april 2018 udkom første single "Paper Thin" fra Simon Lynge næste album "Deep Snow". Albummet er blevet udsat lidt, da Simon var ude for en ulykke sidst i juni, hvor han beskadede tre fingre slemt. Men næste single "Age of Distraction" udkommer 7. september, og Simon er netop blevet signet på UK label Integrity Records, så pladen udkommer Worldwide 23. november.