Menu

fredag 24. august kl 18.00 - lørdag 25. august kl 21.30

Det Grønlandske Hus deltager endnu engang i Copenhagen Cooking den 24. og 25. august 2018. I år laver vi denne event kombineret med grønlandsk mad og kunst.

På disse aftener byder vi på en anderledes kulinarisk aften krydret med grønlandsk kunst. Aften starter med en kunstoplevelse i vores udstillingslokale, hvor værker af kunstsamlingen KIMIK vil præsenteret imens du nyder appetizers og et koldt glas vin. Efterfølgende bliver der serveret en 3-retters menu, hvor det er den grønlandske kok Mikael Møller, der står for kogekunsten.

Lidt om vores kok til Copenhagen Cooking:

Mikael Møller kommer fra Paamiut. Mikael har mere end 10 års erfaring i køknet i Århus, Danmark. Mikael har været køkkenchef på flere forskellige restauranter, og har lavet forskellige pop op arrangementer med Grønlandsk råvarer. Blandt dem er hotdogs med røget rensdyrkød. Han skal til Italien senere i år, for at være med til en af verdens største mad festival. Han skal blandt andet lave appetizeren udgave af farens torske ragout som faren plejede at lave til ham som barn.

Til vores Grønlandsk kulinarisk aften er Menuen fastlagt efter årstiden råvarer. Det vil være muligt at købe gode vine til retterne.

Mad billet kan købes på nedenstående link:

https://www.copenhagencooking.dk/program/?q=grønlandsk