Menu

tirsdag 06. december - onsdag 07. december

Workshop i papirflet

Kom og flet unikt papirflet - vær med til dette års hyggelige juleworkshop i Det Grønlandske Hus.

 

3 timers workshop // 200 kr. // inklusiv 3 skabeloner.
Der afholdes workshop den 6. og 7. december kl. 17-20. 
Køb billet på billetto.dk her: 6.december og 7.december.

 

Papirfletduoen PaperMatrix gæster workshoppen med flettede kræmmerhuse, skåle, luftballoner, hjerter og meget mere. Desuden vil der på workshoppen blive præsenteret et helt nyt grønlandsk papirflet, som deltagerne får med i gave.

PaperMatrix har med udgangspunkt i det danske flettede julehjerte skabt helt nye former og teknikker. Kom og se hvordan deres smukke værker bliver til og tag selv udfordringen op. Se mere på PaperMatrix.dk.

Som del af workshoppen får deltagerne 3 udskårede modeller. Hvis man kan nå at flette mere, kan flere projekter købes.

 

Deltagerantal: Min. 8 og max. 25.  Børn fra 10 år og op efter kan deltage, hvis de er ledsaget af en voksen.
Billetter kan købes frem til fredag den 2. december kl. 14.

 


Om papirfletterne: Anna Schepper og Lene Schepper er en mor/datter duo, som har udgivet utallige bøger om papirflet i Danmark og udlandet. Deres seneste bog "The Art of Paper Weaving" udkom i 2015 i USA, Frankrig og England. Her hjemme er de kendt for bøgerne "Fletværk" og "Fletværk - julehjerter" der indeholder en masse nye ideer til en videreudvikling af den danske papirfletstradition. Foruden udgivelser over hele verden har Anna optrådt på TV2-fri og leveret design til sidste års julepynt hos Magasin du Nord. De er henholdsvis uddannet som arkitekt og ingeniør. Anna er en af arkitekterne bag den internationalt berømmede Cykelslange i København, og Lene har en ph.d. i krystallografi.